Om oss

Välkommen till oss! Vi är ett byggföretag med bas i Sollentuna men med hela Storstockholm som arbetsfält. Vi har lång erfarenhet inom bygg och renovering och det har gett oss inte bara bred kunskap utan även ett stort kundfokus. Vårt mål är att uppnå dina krav som kund och att hålla vad vi lovat i fråga om tid, kvalitet och kostnad.

Vår filosofi är att med nöjda kunder växer vi som företag och får möjlighet att både utöka och förbättra verksamheten. Våra medarbetare har specialkompetens inom flera områden. Vårt största område är badrumsrenoveringar och kakelsättning men vi kan även erbjuda hjälp inom kök, rivning av väggar, måleri och golvläggning. Självklart innehar vi Byggkeramikrådets behörighetsbevis för våtrum.

Lyssnar på dig in i minsta detalj

När vi tar oss an ett projekt börjar vi alltid med att sätta oss ner med dig som kund och gå igenom dina önskemål in i minsta detalj. Vi vet hur viktigt det är att få allt rätt från början och är måna om att hålla en saklig och rak kommunikation genom hela projektet. Vi har stor erfarenhet av totalentreprenad, dvs att ta ansvar för hela arbetsprocessen från ritbord till färdigt resultat. Vi ser till att arbetet flyter på och synkroniserar arbetsinsatserna för att slippa onödiga avbrott i arbetet.

Du välkommen att fylla i en intresseanmälan här på vad du vill ha hjälp med och begära en offert. Självklart är du också välkommen att ringa eller maila oss om du har några frågor. Om du är nyfiken på hur det kan se ut när vi jobbar kan du besöka oss på Facebook eller Instagram, där vi presenterar både pågående och slutförda projekt.

man som sätter upp dusch på vägg

Badrumsrenovering utöver det vanliga!